Tillsammans är vi ORK!

Hej!

Nu är det ny termin och snart drar vi igång med flera olika försäljningar.

Då vi behöver öka våra intäkter väsentligt under året hoppas styrelsen att du som medlem/vårdnadshavare till medlem stöder oss genom att handla i samband med våra olika försäljningar. Varenda krona in till föreningen är guld värd då vi verkligen inte vill höja avgifterna för ridskolan.

Under våren kommer vi att sälja toa- och hushållspapper, kakor, påskbingolotter och Newbody. För att nämna något. (Bingolotterna kommer vi, som tidigare, leverera tillsammans med en faktura.)

Du får väldigt gärna hjälpa till att sälja bland dina vänner eller på din arbetsplats! Ju fler som säljer – desto större blir förtjänsten. Prata med personalen så ser de till att du får information/kataloger.

Vi kommer att skriva när våra försäljningar drar igång på både hemsidan och i sociala medier. Håll koll!

Att hjälpa till och bemanna cafeterian är ytterligare ett sätt att hjälpa oss att få intäkter! Samtidigt är en öppen cafeteria är en fin service gentemot ridande elever och medföljande. Har du inte skrivit upp dig på listan än så gör det snarast!

Har du några timmar över som du vill lägga på vår förening? Då får du gärna engagera dig i vårt viktiga sponsorarbete! Vi söker med ljus och lykta efter dig som vill hjälpa till att hitta nya samarbeten med företag och organisationer. Hör av dig så berättar jag eller någon annan mer!

I cafeterian kommer vi att börja sälja ”taggar” igen. Den här taggen, som du bär på din nyckelknippa eller liknande, är så fiffig så när du registrerar den vid ditt köp på Ica Maxi Oskarshamn så får Oskarshamns Ridklubb 1 % av ditt köp! ”Taggarna” kostar 20 kronor styck. (Vill du köpa en ”tagg” när cafeterian är stängd så kan personalen hjälpa dig.)

Vi tackar dig på förhand för ditt stöd under året!

Med vänlig hälsning

Styrelsen för Oskarshamns Ridklubb

”Kakponnyn” Molly