Luciashowen 2016

20161211_170055

 

Ungdomssektionen, Isak and his girls!

 

Uppvisning i körning av Eva Ottosson

20161211_180845-1

Voltigeuppvisning

20161211_175133

Stallvärdar och skötare bjöd på ett gott skratt

Årets eldsjäl

Alice Gunnarsson

Årets eldsjäl är en tjej som alltid är positiv och glad. Hon ställer alltid upp för oss i US-styrelsen när vi ber henne om hjälp. Vi i ungdomssektionens styrelse är väldigt tacksamma över att vi har denna tjej här oss på ORK. Hon är en förebild när det gäller sättet hon möter våra medlemmar på. Dessutom tar hon hand om alla som kommer nya till ORK på ett trevligt och välkomnande sätt. Så henne hoppas vi på att hon kommer vara hos oss på ORK länge.

 

Årets förälder

Thomas Eek

Årets förälder är en förälder som delar sitt intresse med sina barn. Man ser honom nästan alltid i stallet pysslande med hästarna, tvätta krubbor, vattenhinkar mm. Han hjälper även oss på ORK på många olika sätt. Han snickrar och fixar nästan alltid till om något har gått sönder. Så tack för att du hjälper oss med allt.

 

Årets utveckling

Tova och Stina Wiberg Karlsson

Vilken utveckling ni har gjort detta år! Ni är duktiga tjejer som verkligen har ett mål med er ridning och gör alltid ert bästa under ridlektionen. Ni är helt fantastiska! Vi hoppas att ni kommer fortsätta länge hos oss på ORK så fler får möta sådana duktiga och ambitiösa tjejer! Fortsätt så!

 

Årets glädjespridare

Hilda Rydersten

Den här tjejen är alltid glad. När man träffar henne i stallet får man alltid ett glatt hej. Hon rider lektion två gånger i veckan och när hon kommer hit så är hon alltid så glad. Det är skönt med sådana som du, som man vet att man alltid kan be om hjälp och alltid få ett glatt ja av. Tack för att du finns här hos oss på ORK!

 

Årets Stallbästis

Chili

Årets Stallvärd och Stallkompis

ORK ska ge möjlighet för alla att få rida och umgås med hästar

Det är ett av Oskarshamns Ridklubbs mål och ni som är Stallvärdar och Stallkompisar är högst delaktiga i och möjliggör det målet genom ert engagemang och fantastiska jobb som ni gör varje vecka för elever, föräldrar och hästar. Ni berikar verksamheten genom att vara goda förebilder och skapa trygghet i stallet.

Årets Stallvärd och Stallkompis 2016 är ALLA våra värdefulla Stallvärdar och Stallkompisar. Ni sprider så mycket glädje och kunskap. Välkomna in i manegen stallvärdarna Eva Häll, Lovisa Swärd, Ida Karlsson, Julia Karlsson, Alice Gunnarsson, Patricia Högstedt, Astrid Svantesson och Maja Lundberg och stallkompisarna Elin Rydberg, Heilie Sandeen och Elsa Karlsson.

Ni får alla en gemensam Hoppträning för Madde.

Årets Skötare

Som skötare spelar man en mycket viktigt roll för sin sköthäst och för vår klubb.

Skötaren är den person som hästen kan lita på och tycka om.

Vi är mycket stolta över alla våra duktiga skötare.

I år har vi valt att utse en skötare som pysslar med sin häst på allra bästa sätt en gång i veckan.

ÅRETS SKÖTARE… Oliver Skogh

20161211_172651

Klubbmästare 2016

Hoppning
Privathäst: Tove Freij – Wexland Marksman
Privatponny: Amanda Wyckman – Raket
Lektionshäst: Lovisa Swärd – Tarok

Dressyr
Privathäst: Ronja Ivarsson – Hector Rebell
Privatponny: Maja Stavervik – Leroy
Lektionshäst: Eva Stjernberg – Sebastian

 

20161211_172115

Personalen

TILLSAMMANS ÄR VI Oskarshamns Ridklubb!

I med- och motgångar kämpar vi tillsammans och delar både bra och dåliga dagar. Om vi ALLA hjälps åt och drar nytta av varandras kunskap och styrkor kan vi nå gemensamma mål och utvecklas som förening. Vi samlas i stallet för att trivas och med intresset för hästarna och ridning i centrum. I stallet är vi som en stor familj där alla är olika och vi umgås och trivs, skrattar och gråter, delar samma intresse och har olika åsikter men där kärleken till hästen förenar oss.  Med ledorden SKRATT, GLÄDJE, VÄNSKAP OCH LYCKA vill vi instruktörer säga att VI alla är viktiga och behövs. Vi är tillsammans Oskarshamns Ridklubb.

Madeleine Dunsäter – Mark Five                                  Anette Johansson – Dolanga

Matilda Arneving – Isabelle                                            Linnéa Karlsson – Tarok

20161211_182046

Årets lucia Julia Ohlsson med sitt följe

 

TILL ER ALLA
FRÅN OSS ALLA
EN RIKTIG GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!