Information från ridskolan

Igår, den 22 december slutade höstterminen 2022. Vårterminen 2023 startar den 2 januari.

Det är ridning alla dagar på vårterminen förutom röda dagar och påskafton. Läs gärna information om vad som gäller när du rider på Oskarshamns Ridklubb här.

Vi har valt att inte höja terminsavgifterna inför vårterminen trots en hel del ökade kostnader för föreningen. Vi hoppas och tror att vi ska kunna med hjälp av bland annat lottförsäljningar och ideella krafter exempelvis i Café Havrehörnan lyckas få verksamheten att gå runt ändå.

Extra träningar och övriga avgifter är höjda med ca 10% inför vårterminen. Passa på att köpa på er presentkort på särskilda aktiviteter innan årsskiftet för att få årets pris.

Du vet väl om att det finns möjlighet att rida flera dagar i veckan och då till ett mycket förmånligt och rabatterat pris.

Om du inte hör något från oss så rider du samma dag och tid nästa termin också.

Vi har kö in i verksamheten till nybörjargrupper samt ridlekis. För ryttare med ridvana finns det ströplatser lediga. Tipsa gärna dina vänner!

Inför vårterminen önskar vi att alla elever eller målsmän till elever sätter upp sig på minst ett pass i Café Havrehörnan. Schema finns uppsatt på ORK så sväng gärna förbi redan nu och boka ditt pass. Det går även bra att mejla till oss så kan vi skriva upp er. Målsättningen är att bemanna alla dagar (när det är ridskola), tävlingar och extra aktiviteter under vårterminen. Se mer information i detta dokumet.