Information från styrelsemöte 5/3

På styrelsemötet deltog Eva Häll, Anna Rockström, Matilda Arneving, Charlotte Axelsson, Hanna Bogren, Jenny Svendsby, Linn Pettersson samt Madeleine Dunsäter.

Första större punkten för mötet var ekonomi. Vi fick en bland annat en budgetuppföljning, gick igenom rutin för attestering av fakturor samt diskuterade hur vi ska hantera obetalda fakturor. Vi påminner dig som vet med dig att du har förfallna fakturor att skyndsamt betala dessa!

Hanna Bogren utsågs till styrelsens sekreterare.

Matilda Arneving och Jenny Svensdby ska arbeta med att uppdatera vår hemsida.

Vi diskuterade kring de problem som uppstår för föreningen i samband med O-ringen. Diskussionen fortsätter både internt och med O-ringens organisation.

En grupp har bildats som ska arbeta med förbättring av underlagen.

Vi påminner alla medlemmar om arbetsdagarna den 14 april och 12 maj. Det går bra att anmäla deltagande genom att mejla info@oskarshamnsrk.se. Under dagen bjuder vi på fika och förtäring så glöm inte att meddela eventuella matallergier. Du behöver inte kunna något om hästar för att hjälpa till på arbetsdagarna – då ska vi göra fint på Oskarshamns Ridklubb och även lära känna varandra bättre. Välkommen!

Vi har skickat ut lista för cafeteriatjänstgöring till alla ridande elever/deras vårdnadshavare – notera när det är din tur att bemanna Café Havrehörnan!

Vi tar gärna emot dina burkar – även de utan pant! Det går bra att lämna dem i en säck vid spånskjulet.

Vi påminner om att det hänger profilkläder från Rekordfabriken i Café Havrehörnan för den som vill prova innan beställning. Det går bra att beställa via vår webbshop – här ser du hur man går till väga: https://oskarshamnsrk.se/f%25C3%25B6reningen/profilkl-der.html

Kan du hjälpa oss att bemanna garderob eller disk på Oskarsgalan? Vi är i behov av sex personer som kan hjälpa till den 20 april. I disken behövs två personer mellan 19.30-23.30 och i garderoben behöver vi fyra personer mellan 17 och 21. Anmäl dig till Eva Häll snarast, eva.hall@oskarshamnsrk.se.

Nästa styrelsemöte är den 2 april.

Du vet väl att det ständigt är en massa extraaktiviteter på gång på Oskarshamns Ridklubb! Mer information kan du hitta på TimeCenter – www.timecenter.se/oskarshamnsridklubb/ – där du också anmäler dig. Ungdomssektionens alla roliga aktiviteter hittar du här: https://oskarshamnsrk.se/us-1/.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig! Det går bra att mejla till info@oskarshamnsrk.se.

Hälsningar

Styrelsen för Oskarshamns Ridklubb