Vem vann terminsavgiften på ORK-lotten?

Under slutet av vårterminen sålde vi ORK-lotten, där första pris var höstens terminsavgift. Vi hade även många andra fina priser sponsrade av lokala företag. Dragningen gjordes på sommarfesten som vi arrangerade den 28 juni.

Vem var det då som vann första priset?  Jo, det gjorde Jenny Svendsby!

”Jag är superglad att jag köpte lotter och hade turen med mig och tog hem första priset – jag brukar aldrig vinna något” säger Jenny glatt.

Nu rider Jenny lektion för Daniella på måndagar, oftast på egna hästen Bella. Jenny började sin ryttarkarriär som 6-åring på ORK och har otroligt många härliga minnen från alla som lektionsryttare.

”ORK ligger mig varmt om hjärtat. Att vara medlem, stötta genom att köpa lotter och delta på de evenemang som arrangeras är en självklarhet” tycker Jenny som definitivt kommer köpa en lott även i höst. ”Det är viktigt att stötta klubben och den fina verksamheten!” avslutar hon.

Stort grattis säger vi till Jenny! Längre fram i höst kommer vi sälja ORK-lotten igen och i juletider får vi se vem den lyckliga vinnaren blir som rider gratis i vår.