Folkspels nya storsatsning JOYNA

Styrelsen för Oskarshamns Ridklubb har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vi har beslutat att satsa på Folkspels nya digitala prenumerationslotteri JOYNA  som en intäktsmöjlighet. Vi ser en möjlighet att skapa löpande intäkter som kommer att påverka vår verksamhet positivt. Du som medlem kommer att vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning.

Med JOYNA erbjuds föreningen en möjlighet att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter eller swish-betalningar.

JOYNA kommer att säljas genom din unika webbshop där du som medlem enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta vår förening. Din uppgift blir följande:

  • Registrera webbshop under mars (instruktioner kommer).
  • Börja värva prenumeranter med start den 3 april.

Under april månad har Folkspel en kampanj där alla som värvar fem prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kronor hos en utvald partner.

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att du som medlem vill bidra med en insats så att vi blir framgångsrika.

Detta är JOYNA:

  • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner kronor.
  • En av vinsterna är att varje vecka har man som lottköpare chans att vinna 100 000 kronor där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp!
  • En lott kostar 160 kronor/månad (40 kronor/vecka)
  • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som stöttar Oskarshamns Ridklubb.
  • Första dragning den 7 juni 2024.

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

Detta är Folkspel:

  • Folkspel är en ideell och politiskt obunden organisation, föreningslivets eget lotteribolag där allt överskott går tillbaka till Sveriges fantastiska föreningsliv. Folkspel har genererat upp emot 18 miljarder kronor till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.