Styrelsen informerar februari

Hej medlemmar!

Tack för visad uppskattning efter det första ”styrelsen informerar-brevet”! Vi blev glada för positiva kommentarer.

På styrelsemötet den 6 februari deltog Eva Häll, Anna Rockström, Åsa Isaksson, Marina Molin, Matilda Arneving, Molly Helmersson, Saga Roth och Madeleine Dunsäter.

Mycket av tiden gick åt till planering inför årsmötet, som äger rum tisdag 13 februari. Det är många dokument som ska arbetas fram. Ett 30-tal medlemmar är anmälda, vilket gläder oss. I samband med årsmötet ska stipendium ur Sylve Kinnanders minnesfond delas ut och så blir det Häst- och ORK-quiz samt semla till kaffet.

Som vanligt upptog frågor kring ekonomi mycket tid. Vi har under året bytt ekonomisystem till Fort Knox, vilket vi tror kommer att förenkla ekonomihanteringen och därmed spara tid för vår personal.

Vi vill påminna dig som vet med dig att du har förfallna fakturor att betala dem. ORK är en ideell förening och det är allas våra avgifter som betalar både hästarnas foder och personalens löner.

Vill du hjälpa oss att jobba med sponsring? Eller vill du eller ditt företag stötta oss? Det skulle vara mycket värdefullt! Ta en kontakt med Matilda Arneving.

Efter många år som omtyckt medlemsuppstallad har Christina Ottosson sagt upp sin boxplats eftersom Cindy har sålts. Detta gör att vi har en ledig boxplats på ORK. Här får du tillgång till uppvärmd sadelkammare, toaletter, cafeteria, spolspilta, två ridhus, uteridbana, fina ridvägar, trevlig samvaro samt möjlighet att på plats träna för våra duktiga instruktörer. Spån ingår i hyran. Vill du veta mer kan du mejla info@oskarshamnsrk.se.

ORK har anmält häst- och ponnylag i både dressyr och hoppning och vi ska hålla alla tummar för våra tävlingsryttare som är ute och sätter Oskarshamn på hästkartan! Den 10 mars arrangerar ORK årets första tävling, 2* och 1* i dressyr ridhäst.

Vår cafékommitté är fantastisk på att hålla vår cafeteria fin och se till att det är påfyllt! Du glömmer väl inte bort att skriva upp dig på listan för cafeteriatjänstgöring! Att cafeterian är öppen är viktigt för de som vistas på anläggningen och det är en viktig inkomstkälla för vår förening.

Vi har precis avslutat vår Newbody-försäljning och förtjänsten blev drygt 14 000 kronor! ⭐Tack alla som engagerade sig både genom att sälja och genom att köpa. Pengarna behöver vi för att köpa in nya hästar till vår verksamhet.

Följer du oss på sociala medier? Om inte, så får du gärna följa, gilla och dela våra inlägg! ORK finns på Facebook (Oskarshamns Ridklubb) och Instagram (oskarshamnsridklubb).

Nästa styrelsemöte är den 5 mars.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig! Du når oss enklast genom att mejla info@oskarshamnsrk.se.

Hälsningar

Styrelsen genom Eva Häll, ordförande